U bent hier

Cultuurcentrum Mechelen

Cultuurcentrum Mechelen is een open artistiek huis met stevige funderingen in de stad en regio, maar met deuren en vensters wijd open voor artistieke invloeden van buitenaf. Het is een culturele ontmoetingsplek waar nieuwsgierige bezoekers een aangename tijd kunnen beleven. 

Een breed podiumprogamma voor jong en oud waarbij artistieke kwaliteit en eigentijdse relevantie voorop staan.

 

Het Cultuurcentrum Mechelen heeft verschillende locaties waar voorstellingen kunnen plaatsvinden: de Stadsschouwburg, de Oude Stadsfeestzaal en het Cultuurcentrum. De exacte locatie kan je steeds terugvinden op je toegangsticket. Daarnaast beheert Cultuurcentrum Mechelen ook Cultuurhuis Leliëndaal en de vergaderzalen van Garage+.

 

De Garage, Ruimte voor Actuele Kunst, verbonden aan het cultuurcentrum Mechelen, biedt een programma beeldende kunst aan dat een volwaardige aanvulling wil zijn op de bestaande musea en centra voor beeldende kunsten. De Garage kiest voor de kleinschaligheid en de intense productie van nieuwe tentoonstellingen met bijzondere aandacht voor jonge kunstenaars. De Garage hecht ook veel belang aan een regelmatige terugblik op het oeuvre van gevestigde kunstenaars. De Garage is enkel open tijdens tentoonstellingen of workshops.

 

In de schaduw van de Sint-Romboutskathedraal, in de Minderbroedersgang 5, vind je de onthaalbalie van het Cultuurcentrum.

 

adidas superstar damen glitzer silber
Open: 
De balie van het cultuurcentrum is geopend van 13u tot 16u45.
Gesloten: 
De balie is gesloten tijdens de zomervakantie, kerstvakantie & paasvakantie.
Minderbroedersgang
5
Mechelen
Vlaanderen
015 29 40 00
015 29 40 29

Tentoonstellingen

MOMENTEEL GEEN TENTOONSTELLINGEN