U bent hier

Keith Haring

Via enorme tekeningen en schilderijen, video’s, collages, posters, beschilderde objecten en fresco’s krijg je een overzicht van de korte en krachtige carrière van de kunstenaar

Verlengd tot 21 juli 2020

De expo rond de kunst en het activisme van de Amerikaanse kunstenaar is stevig op weg om de meest succesvolle tentoonstelling ooit in Bozar te worden. Om er voor te zorgen dat je deze historische expo niet hoeft te missen, gelden er buitengewone openingsuren van 18 t.e.m. 21 juli.

De tentoonstelling is dan uitzonderlijk ook te bezoeken op maandag, en houdt bovendien elke dag de deuren open tot 21u. 

Richtlijnen en tips voor een bezoek aan de tentoonstelling.

De Amerikaanse kunstenaar Keith Haring (1958-1990) was in de jaren 1980 een unieke persoonlijkheid in de New Yorkse kunstscène. Met zijn direct herkenbare stijl speelde hij een hoofdrol in de tegencultuur van zijn generatie. Haring is bekend om zijn iconische motieven; blaffende honden, vliegende schotels en kruipende baby’s. Hij wou publieke kunst maken, die hij verspreidde via de media, de metro en de openbare stedelijke ruimte. Haring vond inspiratie in de popart, de Japanse kalligrafie en de graffiti. BOZAR brengt een grote retrospectieve met krachtig werk van deze legendarische kunstenaar. De tentoonstelling brengt ook de energie van de jaren 1980 tot leven met video’s, foto’s en muziek.

Air Jordan 1 Retro High OG UNC Patent Shoes Best Price CD0461-401 – Buy Best Price Adidas&Nike Sport Sneakers
06/12/2019 tot 21/07/2020