U bent hier

Koen van den Broek - Wall Works

Wall Works legt het accent op een ander aspect van zijn parcours: kunst in opdracht voor de publieke ruimte, in situ werk en samenwerkingen.

Koen van den Broek (Bree, 1973) bouwde de voorbije 20 jaar een stevige internationale carrière met zijn schilderkunstig oeuvre.  Zijn laatste grote solotentoonstelling dateert van het voorjaar van 2010, toen liep Curbs & Cracks in het SMAK in Gent.

Wall Works  legt het accent op een ander aspect van zijn parcours: kunst in opdracht voor de publieke ruimte, in situ werk en samenwerkingen. WALL WORKS onderzoekt hoe dit onderdeel van zijn traject Van den Broek uitdaagt op gebied van dimensies, schaal, verhouding tot de locatie, materialen, texturen, het gevoel voor veranderlijkheid en reflectie en de verrijkende wisselwerking met de praktijk in het atelier. Deze projecten illustreren de originele kijk van de kunstenaar en zijn visie op kunst als een essentieel onderdeel van de maatschappij. Zowel permanente, als tijdelijke, als niet uitgevoerde projecten komen aan bod in deze tentoonstelling die is opgevat als één coherente installatie. Aan de hand van ontwerpen, maquettes, foto’s, afgewerkte objecten, en nieuwe ingrepen wordt voor het eerst, en op een unieke manier, inkijk gegeven in het totale universum van de kunstenaar.

Locatie: De Garage, Onder Den Toren 12A, Mechelen - Openingsuren: Donderdag tot zondag (13:00 - 18:00 uur)
 

Air Jordan 1 Dark Mocha 555088-105 2020 Release Date
07/12/2019 tot 01/03/2020