U bent hier

Kris Fierens

Oorspronkelijk gepland om te openen in De Garage op 22 maart, maar uitgesteld tot 4 juni. Eindelijk kan je kennismaken met het oeuvre van Kris Fierens.

De gezondheid en het welzijn van onze bezoekers en medewerkers zijn vanzelfsprekend prioritair. We hanteren o.a. deze maatregelen:

  • Het aantal bezoekers per uur wordt beperkt. Je moet vooraf een tijdsslot reserveren. 
  • Sinds zaterdag 11.07 is het verplicht om in de publiek-toegankelijke ruimtes van de openbare gebouwen van Stad Mechelen een mondmasker te dragen.

RESERVEER UW TIJDSSLOT

Kris Fierens (°1957, Schoten, leeft en werkt in Antwerpen) gebruikt het karakter van een voorstudie of het karakter van een schets als een volwaardig ding.Of in hun mogelijkheid imiteren ze het karakter van een voorstudie. Realiteit en emotie bereiken een virtueel nulpunt. De gebaren of gestes die hij hierbij stelt worden gewoon de ‘objets trouvés’. Het object ‘an sich’ is nooit aanwezig. Het is de meegenomen materie die hem in staat stelt om zijn droom te redden. Sporen van iets dat zich nog moet voltrekken. Maar, waarvan nu reeds een verdwijnende herinnering kan worden vastgehouden

Openingsuren: Donderdag tot zondag | 13u - 18u
Locatie: De Garage

Website Kris Fierens

Calzado Nike
04/06/2020 tot 16/08/2020