U bent hier

Lights on Van Eyck - Een magisch multimediaal spektakel

In 2020 is de Sint-Niklaaskerk de uitgelezen locatie voor wie houdt van een unieke mix van multimediale kunst, muziek en projectie.

In 2020 is de Sint-Niklaaskerk de uitgelezen locatie voor wie houdt van een unieke mix van multimediale kunst, muziek en projectie.

Een digitale en muzikale herinterpretatie van Het Lam Gods, samengesteld door Mat Collishaw, bezorgt je een half uur pure verwondering. Stap binnen in de kerk, aanschouw een magisch lichtspektakel van projecties op alle muren en gewelven, tot hoog in de nok en raak ontroerd door een digitale kunstervaring! Regelmatige live performances maken het totaalplaatje af.

Deze multimediale beleving is toegankelijk voor een breed publiek van alle leeftijden: families, toeristen, groepen, kunstliefhebbers en techneuten. Wie al langer uitkijkt naar een volgende editie van het Lichtfestival, kan hier alvast genieten van een uitzonderlijk innovatief project in het centrum van Gent. ‘Lights on Van Eyck’ is een samenwerking tussen Mankind en CREATE.eu. Beiden waren de grote publiekstrekkers met de dansende robotarmen en de vuurspuwende draak tijdens het vorige Lichtfestival in 2018.

 

Praktisch:

Vrijdag, zaterdag en zondag van 09.30 u. tot 20.30 u., maandag, dinsdag en donderdag 09.30 u. tot 18.00 u. en op woensdag van 14.00 u. tot 18.00 u.

De beleving start stipt elk half uur.

Rolstoeltoegankelijk

Basisprijs € 11 - Reductietarief -6 jaar gratis - Reductietarief -18 jaar € 6 - Reductietarief groepen min. 20 pers. € 9/pp

Website Lights on Van Eyck

 

Archief OKV:

Chaussures Homme J.M. Weston

26/06/2020 tot 24/06/2021
Geen archief items gevonden
Geen gerelateerde tentoonstellingen gevonden