U bent hier

Morgen was het beter - 7 Aspecten van het Belgisch Erfgoed

De tentoonstelling 'Morgen was het beter' is het resultaat van een co-creatieproject en biedt een nieuwe kijk op het Belgisch erfgoed van gisteren, vandaag en morgen.

Ontdek een nieuw soort beleving: het BELvue museum door de ogen van een dertigtal burger-curatoren van verschillende leeftijd en achtergrond, zonder professionele museumervaring ! De tentoonstelling 'Morgen was het beter' is het resultaat van een co-creatieproject en biedt een nieuwe kijk op het Belgisch erfgoed van gisteren, vandaag en morgen.

Wat laten we achter voor de volgende generaties? Een patrimonium is meer dan een historisch gebouw of culinaire traditie. Ontdek in iedere museumzaal een ander aspect van het Belgisch erfgoed en stel je vragen bij de evolutie ervan doorheen ruimte en tijd. Zie jij de toekomst eerder als een continue vooruitgang of als een eeuwig heruitvinden van het verleden? De expo neemt je mee op een ontdekkingstocht langs mogelijke antwoorden, naar het geld en de religies van de toekomst, alsook naar objecten en video’s van hedendaagse kunstenaars Hans Op de Beeck, Panamarenko, Jacques Lizène, Walter Leblanc en Luc Deleu.

Jordan Ανδρικά • Summer SALE έως -50%
10/06/2020 tot 23/08/2020
Paleizenplein
7
Brussel
Geen archief items gevonden