U bent hier

Un-titled/Interactions

In zijn projecten laat de kunstenaar steevast zijn licht schijnen op verschillende en paradoxale maatschappelijk aspecten.

Solo-tentoonstelling van Bastiaan van Aarle (°1988 woont in Antwerpen).

In zijn solotentoonstelling UN-TITLED/INTERACTIONS zet Bastiaan Van Aarle niet één maar twee sterke reeksen neer. De interactie tussen mens en natuur, aandacht voor de omgeving, en een gevoel van voyeurisme zijn terugkerende elementen in zijn foto’s. De tentoonstelling is te bezichtigen tot 6 september in het CC Sint-Niklaas, Zwijgershoek.

In zijn projecten laat de kunstenaar steevast zijn licht schijnen op verschillende en paradoxale maatschappelijk aspecten. Zo confronteert hij in UN-TITLED de toeschouwer met ruimten waarin lichtpanelen een dominante plaats opeisen. Deze werden ontdaan van hun schreeuwerige informatie. Het worden non-plaatsen, lege projectievlakken, ruimtes voor introspectie.

Social media sharing

INTERACTIONS neemt de toeschouwer mee op pad langs de Taff-trail, een route waarlangs vroeger steenkool werd getransporteerd van de mijnen tot aan de havens van Cardiff en Newport. Van Aarle zoekt naar sporen tussen mens, landschap en industrie. De toeschouwer wordt uitgenodigd deze uiteenlopende sporen doorheen de beelden te volgen.

  • Tentoonstellingszaal Zwijgershoek
  • Gastexpo
  • Gratis

 

Archief OKV:

Website Bastiaan van Aarle

Chaussures Homme J.M. Weston
25/06/2020 tot 06/09/2020